Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Foglalás

Foglalás

Kedves Anyuka,

A foglalást ebben az esetekben ajánlom:

  • a szállítási költség csökkentése miatt
  • meglátsz valamit, amit nagyon szeretnél, és nem szeretnéd, ha mások megvennék még te átnézed a választékot. A termék kosárba rakása még nem számít foglalásnak, azt bárki kiveheti onnan, aki hamarabb lezárja megrendelését.

Foglalni 1 hétig lehet kifizetés nélkül. 1 hét után összesítem a foglalásokat, egyeztetek veled és kiküldöm róla a díjbekérőt. Amennyiben a kiküldött egyeztető e-mailre 1 napon belül nem válaszolsz, úgy azt a vásárlástól való elállásnak tekintjük és a foglalást töröljük. 

Arra is van lehetőséged, hogy a csomag feladását továbbra is halaszd, ha szeretnél várni a következő feltöltésekre, ennek a feltétele, hogy az aktuális foglalásokat rendezd.

Amikor szólsz akkor küldöm a csomagot.

Amennyiben több foglalásod van és azok együttes értéke eléri a 10.000 Ft-ot, úgy a -10% kedvezmény levonásra kerül a már kifizetett foglalásokból is, azt jóváírjuk az értékhatár átlépésekor.

A foglalás értékének a díjbekérőn szereplő fizetési határidőig kell megérkeznie a számlánkra. Amennyiben a kifizetés addig nem érkezik meg,  a megrendelés törlésre kerül. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy amennyiben ugyanaz a megrendelő legalább kétszer a megrendelését nem fizeti ki, ebben az esetben a következő megrendelését automatikusan töröljük, mivel mástól veszi el a vásárlás lehetőségét. Köszönöm ha ezt megérted.

Bármilyen kérdésed van szívesen segítek.

Keresés