Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK:

1.2. Webáruházunk használatának megkezdésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el. Vásárlóink adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk. A webáruházban a személyes adatok megadása önkéntes.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

1.3. A weboldalon megjelenített termékek online vásárolhatók meg. Amennyiben valaki igényli, Kondoroson előre egyeztetett időpontban átvehető.

1.4. A webshopban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg.

1.5. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

A RUHÁK ÁLLAPOTÁNAK JELÖLÉSE:

Új, címkés
A+++ Új címke nélkül, új csak öblítve volt, vagy újszerű, kifogástalan állapotban
A++ Használt, de megkímélt, nagyon szép állapotban, szinte újszerű. Minimális bolyhosodás előfordulhat, de ezt mindig jelzem
A + Használtabb, így bolyhosabb, picike folt előfordulhat, de azt úgyis jelzem (folttisztítózva nincsenek)
Szakadt, szétnyúlt, nagyon használt és divatja múlt kisruha az oldalon nincs. Mind olyan állapotú, amit én is szívesen ráadnék a kislányomra. Bálás ruhákkal nem foglalkozunk, mind egyedileg válogatott, vásárolt.

RENDELÉS MENETE

1.6. A lap bal oldalán található termékek menüsorban választhatod ki a Téged érdeklő termékcsoportokat. Minden terméknél a képre kattintva találhatsz részletesebb információkat.

A kiválasztott terméket a KOSÁRBA gombra kattintva tedd a kosaradba.
Kosarad tartalmát a bal oldali menüsor tetején található KOSÁR gombra kattintva megtekintheted, módosíthatod.

Ha úgy érzed befejezted a válogatást, akkor kattints a KIFIZETÉS gombra. Ezután választhatod ki a számodra megfelelő fizetési és szállítási módot, melyről a következő pontban tájékozódhatsz. 
Beérkezett megrendelésedről automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben feltüntetjük a megrendelt termékeket valamint a teljes vételárat.

1.7. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.)

1.8. A kiválasztott ruhákat banki átutalással vagy utánvéttel fizetheted ki. Utánvétes fizetésnél a szállítási költség előre utalandó.
A vásárolt ruhák értékén felül fizetendő szállítási díjat a rendszer hozzáadja a vásárlás értékéhez, és ezt a végösszeget kell fizetned az általad választott módon.

Banki Átutalás 

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor a megrendelés után annak végösszegét kell átutalnod részükre és a pénz beérkezését követő 2 munkanapon belül csomagoljuk és átadjuk a ruhákat a futárszolgálat részére.

Bankkártyás fizetés

Fizetés az OTP SimplePay rendszerén bankkártyával. Kényelmes és gyors fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés. Kérjük ebben az esetben várjátok meg az online kiküldött díjbekérőt, ami átirányít benneteket a fizetési oldalra. 

Utánvétel ( a szállítási költség előre utalandó)

Ebben az esetben a szállítási költség beérkezését követő 1 munkanapon belül a ruhákat csomagoljuk és átadjuk a futárszolgálat részére, a vásárlás értékét pedig kiszállításkor a futárnak kell átadnod.

A vásárlás értékének vagy a szállítási költségnek legkésőbb a díjbekérőn szereplő fizetési határidőig kell megérkeznie a számlánkra. Amennyiben a kifizetés addig nem érkezik meg, azt a vásárlástól való elállásként kezeljük és a megrendelés törlésre kerül.

A csomagok kiszállításáról az MPL és a GLS futárszolgálat ( Magyar Posta Logisztika ) gondoskodik a csomag felvételét követő 48 órán belül. Szállítást jelenleg kizárólag Magyarország területére áll módunkban teljesíteni. A szállítással kapcsolatos tudnivalókat, a kiszállítási díjakat, illetve az átutalással, utánvéttel kapcsolatos információkat az alábbi linken találod.

Szállítási költségek

1.9. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS

1.10. A megrendelések feldolgozása a megrendelés napján történik. Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban bármiféle probléma merülne fel, felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címeden. Amennyiben a kapcsolatfelvétel után 2 napon belül nem jelentkezel, megrendelésed automatikusan törlésre kerül. 

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A véletlenül hibásan megjelent termékadatokról (állapotról), tévesen megjelent árakról fizetés előtt tájékoztatunk és elállhatsz a vásárlástól.

ELÁLLÁS JOGA

1.12. A 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően a csomag átvételét követően 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól és visszaküldeni a csomagot. Kérünk, hogy ilyen esetben e-mailen értesíts minket visszaküldési szándékodról.

A visszaküldés költsége Téged terhel.

Amennyiben a vásárlásod eredeti értéke meghaladta a 10 000.- ot (a szállítási költség nem számít bele) és kedvezményben részesültél, a visszaküldött termékkel viszont 10 000.- alá csökken, úgy a 10% kedvezmény értéke a visszautalandó összegből levonásra kerül.

Kérünk, hogy a címkés ruháról a címkét ne távolítsd el, azzal együtt küldd vissza részünkre.
Kiegészítők esetében kizárólag az eredeti, bontatlan csomagolásban visszaküldött termékeket áll módunkban visszavenni.

Továbbá kérünk, hogy a visszaküldendő csomagot ne utánvétellel add fel, mert ezeket nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként juttasd vissza címünkre. A ruha állapotát, sértetlenségét visszaérkezés után ellenőrizzük és árát a Te választásod szerint visszautaljuk vagy lehetőséget biztosítunk levásárlására.

GARANCIA

1.13. A ruhák minőségi kategóriákba sorolásánál igyekszünk körültekintőek lenni,minden darabot többször átnézünk.
Ha ennek ellenére a minőségi besorolásban nem jelzett hibát találsz, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot még a csomag átvételének napján a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megtalálhassuk a számodra legmegfelelőbb megoldást.Ha a csomag átvételének napján minőségi kifogást nem jelzel felénk, a későbbiekben azt nem tudjuk elfogadni.

PANASZKEZELÉS

1.14. A vonatkozó hatályos jogszabály A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény. Információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság www.nfh.hu honlapján érhetők el. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV. törvény, A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 számú Kormányrendelet és az egyéb vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadók.

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A szolgáltató neve:Hamzáné Simkovicz Hajnalka E.V.
A szolgáltató székhelye: 5553 Kondoros 

Adószáma: 69323940-1-24

Nyilvántartási szám: 53018757

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: mindenunkababa[kukac]gmail.com
A szerződés nyelve: magyar

Keresés